Telefon
+381 66 242020
Email
office@advocate.rs
Radno vreme
Pon - Pet: 09.00 - 17.00

Ograničenje odgovornosti i uslovi korišćenja

Vebsajt www.advocate.rs je namenjen licima koja žele da saznaju više o Advokatska kancelarija Marije Sare N. Jovanović. Cilj ovog vebsajta nije reklamiranje niti neželjeno kontaktiranje klijenata kao ni pružanje pravnih saveta.

Posetioci vebsajta ne smeju smatrati informacije na ovom vebsajtu pozivom na angažovanje Advokatska kancelarija Marije Sare N. Jovanović i ne smeju se oslanjati na ovde objavljene informacije kao na pravni savet u bilo koje svrhe. Advokatska kancelarija Marije Sare N. Jovanović se izričito odriče svake odgovornosti zasnovane na informacijama navedenim na ovom sajtu, imajući u vidu promenljivost pravnih propisa kao I da postignuti pravni rezultati ne garantuju isti/sličan ishod.

Elektronska komunikacija koja se obavlja preko sajta nije sigurna i takva komunikacija neće se smatrati poverljivom. Advokatska kancelarija Marije Sare N. Jovanović ne prihvata odgovornost i ne podržava nužno sadržaj koji je dostupan na vebsajtovima kojima se može pristupiti preko ovog sajta.

Sedište kancelarije je u Beogradu, Srbija.

Informacije na ovom sajtu ne smeju se koristiti za slanje neželjenih grupnih elektronskih oglasa ili ponuda. Svako takvo korišćenje informacija na ovom sajtu smatra se kršenjem ovih Uslova korišćenja.

O Advokatska kancelarija Marije Sare N. Jovanović možete dobiti više informacija putem e-mail: office@advocate.rs, ili putem telefona: 066/24-20-20.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem mejla
office@advocate.rs
·   Pon – Pet 10:00-18:00

Pretplata na Newsletter

Naš tim

Broj pregleda ove strane: 53