Telefon
+381 66 242020
Email
office@advocate.rs
Radno vreme
Pon - Pet: 09.00 - 17.00

O nama

Priča o našoj kancelariji
ADVOCATE

Advokatska kancelarija Marije Sare N. Jovanović

Advokatska kancelarija Marije Sare N. Jovanović pruža pravnu pomoć i savete u svim oblastima prava, a posebno je specijalizovana za pružanje pravne pomoći i saveta u oblasti porodičnog prava.

OSNIVAČ I VLASNIK KANCELARIJE

NAŠ TIM

Imajući u vidu kompleksnost porodično pravnih odnosa, advokatska kancelarija Marije Sare N. Jovanović ima za saradnika socijalnog radnika kako bi se obezbedio multidisciplinaran pristup rešavanju problema. Neretko je potrebna posebna priprema za predstojeći sudski postupak kako bi stranka mogla da donosi odluke, oslobođene negativnih emocija, koje će biti usmerene na najbolji interes deteta i uopšte očuvanje minimuma roditeljske i/ili porodične komunikacije i saradnje.

U cilju rešavanja konkretnog pravnog pitanja, kancelarija saradjuje sa profesorima prava, advokatima specijalizovanim za druge grane prava i stručnjacima iz drugih oblasti kao što su eksperti ekonomskih, medicinskih i drugih nauka.

Advokatska kancelarija Marije Sare N. Jovanović kontinuirano radi na proučavanju i praćenju novih, inovativnih rešenja u postupcima pred sudovima i institucijama sistema koristeći se primerima dobre prakse iz zemalja u okruženju i šire.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem mejla
office@advocate.rs
·   Pon – Pet 9:00-17:00

Pretplata na Newsletter

Broj pregleda ove strane: 343